17-годишният Денислав разтуптя сърцата на българските девойки. Снимка: Мюзик Айдъл/bTV
fallback

Първи любовни трепети развълнуваха второто издание на Мюзик Айдъл. Оказа се, че между двама от 18-те финалисти са прескочили чувства.

17-годишният Денислав Новев, който вече е набрал солидно количество фенки, се оказа, че си има и почитателка сред своите колеги от айдълите.

18-годишната Пламена Петрова от Горна Оряховица стана на крака на изпълнението на Денислав по време на малкия финал във вторник вечерта, където той изпя доста разгорещено „You Raise Me Up“ на Josh Groban.

Русокосата красавица очевидно не скри симпатиите си към Денислав, който пък не отлепи очи от нея през цялото време, докато пееше.

Останалите левенти от малкия финал се справиха не по-зле от Денислав. Изпълненията им бяха следени лично от Васил Найденов, който се изказа доста ласкаво за момчетата.

В сряда вечерта ще отпаднат четиримата участници – две момичета и две момчета, които съберат най-малък зрителски вот. Другата седмица ще си тръгнат още двама и ще останат 12 финалисти, които да се борят за голямата награда.

А в четвъртък вечерта на мини концерта ще дойде тоталната звезда на Мюзик Айдъл 2, Марая Кери от село Звезделина, която се труди в Испания – Валентина Хасан.

29-годишната дама ще разцепи сцената с хита си „Кен Лий“, от който сме сигурни и самата мис Кери би се умилила.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

136

gazar4etoooo

преди 16 години

mnogo sa sladki dvamata.osobenno dinislav e golqm sladur..mn go lofkam

135

Loritoy

преди 16 години

imam 4uvstvoto 4e ti si nai sladkoto mom4e takuv sladur si iskam da si ima gaje

134

madlen

преди 16 години

vsi4ki sa syper no nai-ve4e DENISLAV I IVAN

fallback